VM-kvalstream med fantasy-tävling

Det är dags att damma av vår Twitch-kanal och köra en stream igen! Denna gång med landslagsfotbollen och det inledande VM-kvalet till Qatar 2022 i fokus. I morgon, torsdag 25/3, klockan 19:45 är tiden som gäller. Block och Striker håller i trådarna och gästas av Daniel Johansson (@danielsbetting på Twitter).

FANTASY-TÄVLING

Sverige-Georgien är förstås ett givet ämne under sändningen, men det är flera andra storlag i farten under kvällen – England, Tyskland, Italien och Spanien, för att nämna de absolut tyngsta. I samarbete med Bethard blir det en fantasy-turnering med en del priser förutom ordinarie vinstpotten och äran. Matcherna som ingår i turneringen är:

Tyskland-Island
Ungern-Polen
Italien-Nordirland
Skottland-Österrike
Spanien-Grekland

Nedan instruktioner om hur man deltar:

100% upp till
1 000 SEK

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

  1. Logga in på Bethard.se och klicka på ”FANTASY SPORTS” i den övre menyraden (till höger om ”LIVE CASINO”). Har du inte redan konto, så fixar du det via länken ovanför eller genom att klicka här.
  2. Klicka på ”World Cup Qualification” (som är ett av valen under ”TURNERINGAR”)
  3. Leta upp turneringen som heter ”Spelarna.se” och klicka på den gula boxen där det står ”Delta kr 193,58” (det kostar 20 euro att delta)
  4. Ange koden ”spelarpodden” i popup-rutan och godkänn.
  5. Nu återstår bara att välja dina sju spelare för kvällen!

    Spelarna.se tar noll rake i denna turnering.

FANTASY-REGLER

VM-kvalstream med fantasy-tävling

TWITCH-STREAM

Fr.o.m. klockan 19:45 finns Block och Striker redo inne på vår Twitch-kanal. ”Daniels Betting” ansluter strax efter kl. 20:00 och finns med under kvällen. Förutom fantasy utlovas Europatipset-rail om något andelsspel från onsdagen har hugg. Dessutom allmänt gott betting-surr och speldrag. Välkommen!