VM-kval onsdag 31/3

Både Luxemburg (Asian +2.25) och framförallt Lettland (Asian +2.5) var lyckosamma drag från Striker igår och vi bad honom ta en titt även på kvällens VM-kvalmatcher (Europa) – hela 15 st ikväll, en med start kl. 18, resten kl. 20:45.

Armenien-Rumänien

Kvällens tidiga match är också en av de oddsmässigt jämnaste i en annars väldigt favoritbetonad runda. Det är också en riktig nyckelmatch i grupp J där Tyskland lär springa undan i toppen. Förutom Armenien och Rumänien finns även Nordmakedonien och Island med i gruppen (förutom blåbärs-Liechtenstein). Armenien har inlett med två raka segrar och 3-0 i målskillnad – 1-0 borta mot Liechtenstein och senast 2-0 hemma mot Island. Sistnämnda resultatet imponerar, speciellt då ju största stjärnan, Mkhitaryan, saknas p.g.a. skada. Andra spelare har klivit fram, t.ex. Astanas Barsheghyan, och jag räknar med ett hemmalag fyllt av självförtroende ikväll. Rumänien då? Jo, en helt väntat inledning – seger hemma mot Nordmakedonien (3-2) och senast förlust hemma mot Tyskland (0-1). Nog är rumänerna bättre och motiverade favoriter, men jag tycker oddset på tvåan har droppat lite för mycket nu – från drygt 2.10 till nuvarande runt 2.00. När lagen möttes i VM-kvalet 2015/2016 vann Rumänien 1-0 hemma och hela 5-0 här i Yerevan. En match där dock Armenien drog rött kort redan i tredje minuten och inte kan användas som någon referens alls. Jag tror denna match kan stå 0-0 ganska länge, båda lagen är nog rätt ok med en pinne, även om Rumänien säkert har lite mera segerdriv efter förlusten mot Tyskland. Armenien Asian +0.5 till 1.90+ känns gångbart och Bet365 har 1.95 i skrivande stund.

bet365 white yellow logo

100% upp till
1.250 SEK

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Regler & Villkor gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Regler & Villkor gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Moldavien-Israel

Tidigt bottenmöte i grupp F där Moldavien lär bli kvar där nere, samtidigt som Israel kommer klättra. Det är dock en tuff grupp med Danmark, Österrike och Skottland som Israel kommer få mycket svårt att hävda sig i. Senast 1-1 hemma mot Skottland efter en mycket bra första halvlek, men en andra där skottarna bet tillbaka och rättvist fick med sig en pinne. 0-2 hemma mot Danmark i första matchen och nu gäller det att Israel tar sin första trea, vilket man också lär göra. Moldavien var sämre än Färöarna (1-1) i första matchen – vilket säger en hel del – och senast small det till rejält, 0-8 (!) borta mot Danmark. Det är lite drag på Israel, som droppat på Asian Handicap-marknaden, och jag väljer att kika lite utanför – men ändå innanför – boxen. Det är god chans att Israel gör några mål ikväll och längst fram finns Eran Zahavi – den evige målsprutan. Zahavi har dock haft en ovanligt knackigt säsong i PSV och efter två mållösa matcher nu med landslaget är det hög tid att glänsa och boosta självkänslan. Eran tar alla fasta situationer (inkl. straff) i offensivt läge och jag bedömer chansen till minst en balja till mycket god. Mitt spel är Zahavi målskytt till 1.90+ och Bethard ser ut att ligga högst med 1.95.

100% upp till
1 000 SEK

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se