Topptipset med Striker 12/1

Tänkte damma av spelbloggen här inne på Spelarna.se med ett inlägg om kvällens Topptipset-kupong, som är boostad med 250 000 kr extra. Givetvis finns också möjlighet att haka på i mitt andelsspel – ToppStriker – på 432 rader med 10 kr radinsats i sikte (som möjligtvis blir 972 raders och 5 kr i radinsats beroende på hur oddsen/streckfördelningen rör sig sent). 98 kr för en andel och max fem andelar/pers – länk längre ned.

Oavsett om det blir 432 eller 972 rader, så kommer systemet att byggas runt en spik och det blir med största sannolikhet en favorit – tvåan på Manchester United i match 2, borta mot Burnley. United springer upp i tabelltopp vid minst oavgjort och har ett trivsamt truppläge. Cavani tillgänglig efter avstängningen och i det bakre leden är både Lindelöf och Shaw åter efter skador och slåss om startplatser. Möjligtvis får båda chansen i och med smällen Bailly fick i FA-cupen senast och som kan motivera vila. Från mittfältet och framåt ser det smaskigt ut – med eller utan Pogba, som är ett frågetecken p.g.a. skada. Så länge tvåan stannar under 75% i streckprocent, så spikar jag och rusar vidare.

topptipset logotype icon

Spela Topptipset

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se


Milan är i skrivande stund också streckat på 71% hemma mot Torino (match 8 på kupongen), men där garderar jag fullt ut och hoppas på skräll. Visst, Milan vann helt rättvist i helgens möte i ligan med 2-0 och har en viss Zlatan på gång efter skadan, men det kan absolut bli rotation i truppen här i Coppa Italias åttondelsfinal. Dessutom har jag respekt för revanschsuget, som bör finnas tydligt på näthinnan bland Torinospelarna.

Nyckeln till trevlig utdelning blir – förutom att försöka fälla Milan då – att ”jobba bort” hemmalagen i The Championship, samt A.Madrid hemma mot Sevilla. AM ser förstås mycket stabilt ut (bortsett cupknallen senast…), men man kanske kan hoppas på några procents lägre hunger nu med detta superläge i toppen av tabellen…? Dessutom har de fyra senaste mötena med Sevilla slutat oavgjort. I The Championship är både Luton och Bournemouth ganska kraftigt ”överstreckat” (= streckprocenten klart högre än segerchansen enligt oddsen) i nuläget och jag hoppas Londongängen, QPR resp. Millwall, hittar rätt och fixar minst oavgjort. ”Världens tuffaste liga” har bjudit på större överraskningar genom historien, minst sagt…

Resten lämnar jag till fantasin. De som inte orkar eller har lust, kan som sagt hoppa på mitt andelsspel – ToppStriker – genom att klicka här nedan och köpa en (eller flera) andelar.

topptipset logotype icon

Köp en andel – 98 kr

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se