Spelvärda ”söndagsturkar”

Fem turkiska Süper Lig-matcher under söndagen och förutom Karagümrük dnb 1.86 som lyftes fram av Striker i SPELARPODDEN, finns det två andra odds att syna – dels i Besiktas-Göztepe, men även i Malatyaspor-Galatasaray.

Yeni Malatyaspor-Galatasaray (kl 14:00), Asian U 3 @ 1.74: Två segrar i följd för Malatyaspor, som är uppe på nionde plats i tabellen i skrivande stund. Det bubblar dock en del under ytan, i alla fall om man får tro på vissa rykten… Dessa säger att tränaren Hamzaoglu sitter lite löst och att det dessutom strular med spelarlönerna. Oavsett lär vi få se ett defensivt prioriterande hemmalag då man mycket väl känner till gästernas styrka. Galatasaray repade mod efter derbysmällen mot Besiktas och vann med hela 6-1 hemma mot Denizlispor senast. Svagast tänkbara motstånd och siffror i klar överkant ska dock snabbt tilläggas. Anfallarna Falcao och Caglayan går fortsatt skadade och idag är dessutom bäste målskytten Diagne avstängd. Elvan ser därför lite trubbig ut med Babel som trolig spets. Det blev 1-1 här i senaste ligamötet och samma resultat efter 90 min i cupen för två veckor sedan (då Gala avgjorde i förlängningen). Inom 0,1-0,1,2 bör slutresultat hittas.

Besiktas-Göztepe (kl 17:00), BLGM @ 1.90: Att serieledande Besiktas löser sin del av spelet tar jag nästan för givet. Strålande form för hela laget och både Aboubakar och Larin levererar framåt. Besiktas har gjort mål i 17 matcher i rad (inkl. cup) och 14 av dessa har slutat med seger. Den stora frågan är om Göztepe hamnar i målprotokollet och jag tror i alla fall på god chans. Sedan tränare Palut fick lämna jobbet har man besegrat Konyaspor med 3-2 på bortpalan och senast 4-0 hemma mot Genclerbirligi. Nu har man Unal Karaman vid rodret och Göztepe bör kunna hålla sig kvar på den övre halvan av tabellen. Både Ndiaye som spets och mittfältarna Akbunar och Zulj levererar mål och det bör vara minst 55% chans att detta spel hittar hem.

Båda dessa spel hittar ni hos Bethard.

100% upp till
1 000 SEK

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se