pinnacle logo odds

Pinnacle

Pinnacle

Läs vår recension om Pinnacle

Recension av Pinnacle Sport & Odds

Pinnacle, eller “Pinnen” som sidan ofta kallas för i svenska bettingkretsar, grundades redan 1998 och är ett mycket respekterat namn i branschen – kanske t.o.m. nummer 1 i den aspekten. Inriktningen har sedan tidiga dagar varit att erbjuda marknadshögst odds och höga limits, vilket det inte finns mycket att anmärka på. Pinnacle har också värnat om transparens och trovärdighet, vilket man också – i ett stort perspektiv – lyckas väldigt bra med.

pinnacle logo odds

Högst odds!

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

“Vinnare är välkomna”

Enligt uppgifter har bolaget kunder från mer än 200 (!) länder och med mottot att “Winners are welcome” – “Vinnare är välkomna” – attraherar man i stort sett alla, utan att limitera eller stänga av sina “utstickande” kunder. D.v.s. vinnande kunder eller kunder som bara spelar på arbitrage (även kallat “surewins”). Det möjliggörs – olikt normala EU-spelbolag – av att Pinnacle, precis som de stora asiatiska spelbolagen, använder sig av aktiv trading och hedging av sina inkommande risker. Vinstmarginalen blir då förstås mindre jämfört med EU-spelbolagen, men å andra sidan är omsättningen på en helt annat nivå – hög omsättning är den vitala motorn till bolagets business.

Utbud hos Pinnacle

Pinnacle erbjuder numera odds på i stort sett alla sporter, utvecklingskurvan har varit positiv på den punkten. De stora sporterna, i synnerhet fotboll och tennis, är i fokus och även US Sports (NBA, NFL, NHL, MBL etc.) och är viktiga. På senare år har man också gjort en storsatsning på E-Sport och är en av de marknadsledande inom det segmentet. Då man, som sagt, efterliknar de asiatiska spelbolagen i affärsmodell hittar man heller inte lika många marknader på varje event. Fokus ligger på Asian handicap, över/under och andra stora tvåvägs-marknader – det som “Asien” bygger sin verksamhet på. Det går heller inte att hitta lika många match- och spelarspecialer som jämfört med EU-bolagen. Pinnacle utvecklas dock hela tiden och förutom ett utökat utbud av sporter de senaste åren dyker också fler och fler marknader upp.

pinnacle odds

Betyg

5,0 rating
5.0

Odds

5,0 rating
5.0

Bonus

0,0 rating
0.0

Spelutbud

5,0 rating
5.0

Kundtjänst

3,0 rating
3.0
Hemsida: www.bethard.se
Oddsleverantör: Inhouse
Grundat: 1998
Licens Sverige & Malta
Produkter Odds & Casino
Kundtjänst Email & Telefon

Svensk spellicens

Sedan början av 2020 och den öppnade svenska spelmarknaden, så har Pinnacle svensk spellicens under namnet Pinbet (Sverige) Limited. En mycket glädjande nyhet, som gör det möjligt att “spela skattefritt” på Pinnacle. Det har inte varit en helt smärtfri lansering i Sverige med bl.a. en del tekniska bekymmer på sajten, men som kund får man då påminna sig själv om uppsidan i form av de höga oddsen, möjligheten att satsa stora summor och att man ej kan bli limiterad. Blytunga anledningar till att välja just Pinnacle och har man en gång testat, så är det faktiskt svårt att acceptera något sämre.

Teknik & plattformar

Pinnacle har en lättanvänd och fräsch mobilanpassad hemsida. Inget flashigt, utan fokus ligger på enkelhet och så lite krångel som möjligt. Sedan en tid tillbaka finns även appen Pinnacle Lite, som är unik i sitt slag. Förutom att som vanligt placera sina spel via appen, så kan man t.ex. upprätta notiser och visualiseringar för hur oddsen rör sig för att veta exakt när det är spelläge. Appen är ett måste för dig som vill hålla koll på oddsrörelser och vet hur viktigt det är att slå marknaden.

pinnacle logo odds

Högst odds!

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Insättningar och uttag

Att sätta in och ta ut pengar är tryggt och går snabbt. Pinnacle använder sig av välkända leverantörer och tummar inte på säkerheten. Här kan du känna dig helt trygg. 

Följande metoder erbjuds för att göra transaktioner:

  • Trustly
  • Swish
  • Skrill
  • Visa / Mastercard
  • Zimpler
  • Paysafecard
  • Ecopayz

Kundtjänst

Pinnacle använder sig främst av kundservice via email som finns tillgänglig dygnet runt, alla dagar i veckan. Det finns också ett telefonnummer på hemsidan som man kan ringa. Tyvärr ingen livechat – där har man utvecklingspotential.

FAQ finns också på hemsidan under ”Hjälp”, som finns under ”Hjälp & support”.

Sammanfattning Pinnacle

Har du en gång testat Pinnacle är det svårt att nöja sig med något sämre, så enkelt är det. Det är nästan ett måste att inneha ett konto hos Pinnacle, vare sig du är nybörjare eller proffs. Kundtjänsten går att vässa ytterligare med t.ex. livechat och rent tekniskt kan sidan också bli mera stabil. Det är dock väldigt få minus kontra plus och sammantaget är det givet att ge Pinnacle ett högt betyg.

FAQ Bethard

Är det säkert att spela på Bethard?

Ja, det är helt säkert att spela hos Bethard. Verifiering sker med elektroniskt ID, betalningsmetoderna är 100% säkra, de har en svensk licens och SSL.

Har Bethard bra odds?

Ja, Bethard har generellt höga odds jämfört med konkurrenter. Detta gäller framförallt på Fotboll där man ofta har marknadshögsta odds!

Har Bethard live odds?

Ja, de erbjuder live odds på mängder av matcher. Du kan betta både innan och under matchen på många olika sporter hos Bethard.

Är Bethard en bra spelsida?

Bethard har allt man behöver hos ett spelbolag. Vi har tittat och jämfört med många andra spelbolag och både utbudet och oddsen står sig starkt mot konkurrenterna.