Fullträff

Fullträff

Lär dig hur Fullträff funkar

1 oktober 2022 börjar Svenska Spels nya poolspel – Fullträff. Med garanterat minst 50 miljoner i prispotten för 13 rätt har det alla förutsättningar att bli ett poolspel att räkna med framöver. För att göra en jämförelse garanterar “bara” Stryktipset 10 miljoner kronor till ensam vinnare, dvs fem gånger lägre än Fullträff. Spelet går ut på att tippa rätt antal mål i matcherna, totalt sett 13 stycken. Vi har gått igenom Fullträff och sammanfattat reglerna här. 

Regler Fullträff

  • Kupongen – består, precis som Stryktipset, av 13 fotbollsmatcher hämtade från hela Europa och inte endast från de Brittiska öarna. 
  • Spelstopp – läggs i premiäromgången på den klassiska tiden 15.59!
  • Radinsats – 1 kr per enkelrad.
  • Tippa – Fullträff går ut på att tippa rätt antal mål i varje match. Intervallet är från noll mål till sju mål och över. 
  • Utdelning – det fina med Fullträff är att det kan räcka med 9 rätt för att få bra betalt. Man tävlar mot andra spelare i poolen och flest rätt kommer att bli belönad, oavsett om det är 9 eller 12 rätt. Fullträff är ett spel med hög svårighetsgrad så det är inte ett otroligt scenario att vi kommer få se höga utdelningar även på 9 rätt. Minst 7 rätt krävs för att det ska kunna bli utdelning. 
  • Återbetalningsprocent – 75% återbetalning på Fullträff är banbrytande högt på bland poolspel. En hög återbetalningsprocent innebär mer pengar i potten av insatserna vilket är väldigt positivt för att spelare. 13-potten – här ligger alltid minst 50 miljoner kronor. Att vi tids nog kommer få den största vinsten på poolspel hos Svenska Spel på denna genre känns troligt. Även om svårighetsgraden så klart är hög.

Spela Fullträff

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Om Fullträff

Att tippa exakt antal mål i en match är en ny genre inom poolspel. Tidigare finns Bomben och Matchen som går ut på att spela exakt antal mål per lag men Fullträff handlar alltså om totalt antal mål per match. Att lyckas med det i 13 matcher är inte enkelt – svårighetsgraden på Fullträff är extremt hög. Det är sällan ett enskilt tecken kommer att ha stort favoritskap vilket gör att vägen till 13 rätt är extremt mycket tuffare än hos Stryktipset – men så ligger det också minst 50 miljoner kronor i 13-potten. 

Andelsspel Fullträff

Att spela Fullträff på egen hand med få rader kommer att vara extremt tufft, det är ofta de små systemen kommer trilla bort tidigt. Därför är det glädjande att Fullträff går att spela som i lag, via så kallade andelsspel. Att spela tillsammans med andra gör att man får en mindre del av kakan men får chansen att spela större och konkurrenskraftiga system. 

Spelstrategi Fullträff

Fullträff är ett svårt spel med extremt många möjliga utfall – därför bör man inte spela sin kupong på Fullträff alltför tufft. Det kommer allt som oftast bli hög utdelning ändå och därför bör man hitta en god balans mellan skrällar och total svårighetsgrad i systembygget. Det gäller med andra ord att ha tungan rätt i mun när man spelar Fullträff!

Var hittar jag Fullträff?

Precis som övriga poolspel hos Svenska Spel finns Fullträff under “Spel”

FAQ om Europatipset

Vad är Fullträff?

Fullträff är Svenska Spels senate poolspel. Där ska du gissa totalt antalet mål i 13 matcher. Snarlikt Måltipset med andra ord!

Vad kostar Europatipset?

Fullträff kostar en krona per rad. Sedan ökar kostnaden exponentiellt beroende på antalet utfall på varje match.