Bomben med Striker 8/3

Det vankas rullpott på Bomben 2 ikväll – 247 806 kr extra i potten – och Striker är redo att göra ett försök. Andelsspelen BombStriker och BombStriker x5 öppnas upp för 87 kr per andel. Chelsea-Everton, West Ham-Leeds och Inter-Atalanta står för utbudet – klassiga matcher som analyseras lite närmare nedan.

Spelstoppet för Bomben 2 är kl. 18:59 och omsättningen – i publicerande stund – drygt 200 000 kr. En siffra som kommer bli sjusiffrig innan spelstoppet nås.

Chelsea-Everton
”Pånyttfödda” Chelsea kvällens klaraste favorit på 1X2-marknaden – i nuläget ligger oddset på rak seger kring 1.55. Det är, trots detta, den match med lägst förväntad målfabrikation – underoddset på 2.5-linan just nu strax under 1.90. Sedan Tuchel tog över som coach har laget nio av tio under 2.5 mål, cupspel inkluderat. 1,2-0 ligger nära till hands, d.v.s. en ny målmässigt tight seger, men det tänker förstås många och det kan därför vara läge att tänka utanför boxen här. Everton trots allt bara en poäng efter med en match mindre spelat och 7-2-0 (17-8) på de nio senaste bortamatcherna. Liverpool, Leicester, Leeds och Wolves har bl.a. besegrats under denna period.

West Ham-Leeds
Två spännande lag där West Ham överraskar mest denna säsong – just nu på sjunde plats och högst inblandat i Europa-platserna. ”Hammers” har gått starkt länge, men tvingades kapitulera senast – 1-2 borta mot Man City utan Fabianski mellan stolparna. Den stora frågan är om polacken är redo för comeback ikväll? Extra stor fråga med tanke på att andrekeeper Randolph har problem med höften och inte heller är klar i skrivande stund. Rutinerade David Martin finns redo för säsongdebut efter drygt 15 års ”harvande” i de lägre divisionerna. Han gjorde några PL-inspel förra säsongen ska sägas, men det är klart han inte ligger på Fabianskis nivå. Rådet blir att vänta in elvorna och sedan ta ställning. Leeds bortamatcher snittar 3.92 mål/match och det här skulle verkligen kunna bli en match som ”spårar ur” målmässigt.

Inter-Atalanta
Sist, men långt ifrån minst, denna godbit från Serie A – serieledande Inter mot femma Atalanta där tio poäng skiljer till Milanolagets fördel. Inter med i stort sett perfekt truppläge och en stark elva med Lukaku-Martinez längst fram. Atalanta saknar fortsatt yttern Hateboer och Maehle ersätter igen. De Roon åter efter avstängning och startar på mitten med Freuler. Omringade av Gosens, Illicic, Zapata och Muriel ser även gästerna helt lysande ut på papperet. De fyra senaste mötena har – faktiskt – gått under 2.5 mål, men med tanke på att det är ligans två vassaste offensiver och Atalantas ”jagande” tabelläge, så känns det som att ett ”bombresultat” ligger och lurar i vassen…

Jag öppnar upp två andelsspel, BombStriker och BombStriker x5. 87 kr per andel (och möjlighet att köpa upp till fem resp. fyra andelar per kund). Klicka nedan för att delta!

bomben odds

BombStriker

Till Svenska Spel
bomben odds

BombStriker x5

Till Svenska Spel