Bomben med Striker 6/4

Det vankas rullpott på Bomben 2 ikväll – 257 909 kr extra i potten – och Striker är redo för ett försök. Andelsspelen BombStriker och BombStriker x5 öppnas upp för 87 kr per andel. CL-fotbollen i fokus – Manchester City-Dortmund och Real Madrid-Liverpool – med Norwich-Huddersfield från The Championship som komplement.

Spelstoppet för Bomben 2 är kl. 20:44 och omsättningen – i publicerande stund – drygt 200 000 kr. En siffra som bör nå sjusiffrigt innan spelstoppet nås.

Real Madrid-Liverpool
Tillsammans med B.München-Paris SG den hetaste duellen bland kvartsfinalerna. Oddsmässigt i stort sett också helt jämn ikväll med Real på hemmaplan, men frågan är om inte oddset på ”Pool” kommer ticka ned en del innan matchstart? Real saknar Ramos och troligtvis även Valverde p.g.a. skador, två kännbara avbräck i den här typen av stormatcher. Liverpool har tuggat igång igen efter en rätt svag start på året med bl.a. hela åtta förluster i Premier League. 3-0-segern borta mot Arsenal senast var lysande på många sätt och med en liknande insats ikväll, så bör man inte förlora. Känslan är att Klopp ser sin chans att nå bortamål och det kan vara intressant att ta med ett par ”vilda” streck på bortalaget. Relativt låga 13% på att Real nollas är också given.

Manchester City-Dortmund
Den på förhand mest ojämna kvartsfinalen, vilket säger mer om Citys styrka snarare än att Dortmund är svagt. Förutom förlusten mot United den sjunde mars har City bara segrar under hela året och Premier League-titeln är i praktiken säkrad. Det innebär att fullt fokus kan läggas på CL och alla som vilade senaste mot Leicester välkomnas in i elvan. Dortmund saknar Sancho p.g.a. skada för sjätte matchen i rad och även om bäste Haaland är redo, så räcker det knappast för att rubba MC. Däremot bör gästerna kunna ”måla” och att lämna nollan på 33% kan vara ett vettigt drag. För City krävs det minst fyra mål för att få viss rens bland kupongerna. Inte omöjligt, men förstås inte favorit.

Norwich-Huddersfield
Först ut och en kvart innan CL-matcherna, kl. 20:45, ska Norwich försöka ta ytterligare ett stort steg mot Premier League. Seger ikväll innebär att man står åtta poäng före Watford och ytterligare hela tio före Brentford, som dock möter Birmingham hemma lite tidigare ikväll och har mkt god chans till tre poäng. Det ser faktiskt så pass klart ut för Norwich att man kan börja spekulera i tveksam inställning i avslutningsmatcherna. ”Hudds” då? Ännu inte på säker mark på den nedre halvan av tabellen och bör komma hungriga. Det har blivit en seger och hela fyra oavgjorda på de fem senaste, vilket säger en del om kämpaglöden. 1-1 hemma mot Brentford senast ger råd i ryggen mot ett annat topplag och jag blir inte förvånad om det skräller till här. Kanske inte bortaseger, men oavgjort är absolut inom räckhåll.

Jag öppnar som sagt upp två andelsspel, BombStriker och BombStriker x5. 87 kr per andel (och möjlighet att köpa upp till fem resp. tre andelar per kund). Klicka nedan för att delta!

bomben odds

BombStriker

Till Svenska Spel
bomben odds

BombStriker x5

Till Svenska Spel